Председателят на Съвета на директорите на Лукойл Владимир Некрасов почина внезапно

...
Председателят на Съвета на директорите на Лукойл Владимир Некрасов почина внезапно
Коментари Харесай

НЕЗАГАСЕН ФАС?!? Внезапно умря баш шефът на ЛУКОйл Владимир Некрасов

Председателят на Съвета на шефовете на  " Лукойл " Владимир Некрасов умря ненадейно на 66-годишна възраст, оповестиха от пресслужбата на компанията.

" Владимир Иванович посвети съвсем 50 години на работа в нефтената и газовата промишленост, преминавайки от най-ниското ходило ремонтен шлосер до поста на общоприет шеф на основната индустриална компания ЛУКОЙЛ-Западен Сибир от групата ЛУКОЙЛ, след което работи като първи вицепрезидент на компанията, консултант на президента на компанията, ръководител на борда на шефовете, постоянно проявяващ изключителни управнически качества и хрумвания за развиване на производството ", пишат още опечалените сътрудници на Некрасов.

От компанията означават, че цялата кариера на Владимир Некрасов е била обвързвана със Северна Русия, където е изпратен след завършването на Тюменския промишлен институт.

" Именно на Владимир Некрасов дължим редица сполучливо осъществени хрумвания в региона на създаването на находища в цялата петролна промишленост. Те станаха основа за неговото самопризнание в научната общност и през 2000 година му беше присъдена академичната степен на претендент на техническите науки, " подчертаха от пресслужбата на " Лукойл.

Некрасов е награждаван неведнъж - притежател е на ордена " За заслуги пред Отечеството " IV степени, Ордена на достойнството, други държавни, ведомствени и публични награди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР